Prevlada tekačev KGT Papež na DP na Ratitovcu

473N Ratitovec001Na državnem prvenstvu na Ratitovcu ponovna prevlada tekačev KGT Papež na zmagovalnih stopničkah: slavili državni prvaki Ana Čufer in Miran Cvet med člani in članicami absolutno ter Tine Habjan med mladinci; zmagovalne stopničke še za 13 tekačev v različnih kategorijah Pokala Slovenije; in še šest stopničk za veterane.

Na državnem prvenstvu na Ratitovcu ponovna prevlada tekačev KGT Papež na zmagovalnih stopničkah: slavili državni prvaki Ana Čufer in Miran Cvet med člani in članicami absolutno ter Tine Habjan med mladinci; zmagovalne stopničke še za 13 tekačev v različnih kategorijah Pokala Slovenije; in še šest stopničk za veterane.

Najhitreje je 7,3 km dolgo strmino Ratitovca zmogla Ana Čufer s časom 52:50, mladinec Tine Habjan pa v 53:02, daljšo progo 11,1 km pa Miran Cvet v času 1:03:24 in tako dosegli nazive državnih prvakov. 3. mesto na zmagovalnih stopničkah je pripadlo še mladincu Marinu Mekišu in članu Gašperju Bregarju.

473N Ratitovec002

V Pokalu Slovenije pa je v 14 kategorijah zmagovalne stopničke osvojilo kar 13 tekačev KGT Papež (1. mesto: Maša Viriant, Rok Sušnik, Tine Habjan, Ana Čufer, Urša Trobec, Cvet Miran; 2. mesto: Aleš Prelovšek, Hana Dobovšek, Gašper Bregar; 3. mesto: Nejc Uršič, Marino Mekiš, Domen Potočnik, Franci Teraž).
Uvrstitve ostalih tekačev: 4.mesto: V. Dolinšek , L. Mihelič, L. Poličnik, 5. mesto: M. Bregar, Bojan Kemperl, 6. mesto: Ž. Auersperger in R. Podbregar, 8. mesto: M. Janjatovič, B. Kožuh 9. mesto: N. Romšak, B. Kramar 26.

Tek je štel tudi za državno prvenstvo za veterane, v različnih kategorijah je bilo kar šest veteranov v trojici najboljših: Miran Cvet, državni prvak, podprvaki: Urša Trobec, Franci Teraž, Bojan Kemperl, 3. mesto Bojan Kožuh.

Čestitamo!