Suzana OREHEK

Suzana Orehek je vzgojiteljica predšolskih otrok, ki v klubu skrbi za najmlajšo skupino vadečih. Ima izkušnje s treniranjem, ki jih preko igre prenaša na svoje varovance.

Vodi tudi treninge otrok, ki so že aktivni tekači in so že željni tekem.

 

Matevž ŠKRTIČ

Matevž Škrtič je dijak Šolskega centra Rudolfa Maistra iz Kamnika. Je bivši tekmovalec in ima smisel dela z mladimi, predvsem že hitrimi tekači, ki se že udeležujejo tekmovanj.

 

Miran ŠKRTIČ

Miran Škrtič je vaditelj športne rekreacije in svoje izkušnje s področja teka in tekmovanj deli na mlajše tekače, je motivator in nepograšljiv del tekomvanj (pomoč, delo kamermana).

 Sebastjan ZARNIK

Izkušen gorski tekač, ki je svoje izkušnje nadgradil še z nazivom vaditelj športne rekracije. Trenira močno tekmovalno skupino in jim deli svoje izkušnje.

 

Ivan URH

Ivan Urh je legenda gorskega teka, ki že 15 let deluje v klubu kot trener otroških oz. mladinskih kategorij. Sedaj svoje bogate izkušnje uporablja kot vaditelj športne rekreacije otroške tekmovalne skupine.

 

Tugo KRIŽNAR

Tugo Križnar ima smisel dela z mladimi, predvsem že hitrimi tekači, ki se že udeležujejo tekmovanj. Trenira močno mladinsko tekmovalno skupino. Treningi potekajo večkrat tedensko.

 

Špela PAPEŽ ZAMLJEN

Je učiteljica razrednega pouka in ima opravljen tečaj za vaditeljico športne rekracije.