Letni zbor tekačev KGT Papež, Dušan Papež, podpredsednik AZS

Dušana Papeža je pred kratkim upravni odbor Atletske zveze Slovenije (AZS) soglasno izvolil za podpredsednika zveze. Papež, predsednik Združenja za gorske teke pri AZS, je bil že do zdaj član upravnega odbora, zdaj pa zaseda mesto podpredsednika. V preteklosti se je izkazal kot odličen organizator velikih tekmovanj v gorskih tekih: Grintovec, Velika planina - svetovno prvenstvo 2010 in evropsko prvenstvo leta 2017. Njegov cilj je, da bi v naslednjih letih evropsko prvenstvo v gorskih in trail tekih, spet gostila Slovenija.
Letni zbor tekačev KGT Papež je potekal v OŠ Stranje pod vodstvom predsednika kluba Dušana Papeža. V obširnem poročilu in projekciji so pregledali odlično sezono 2022 (priloga).
Lepe praktične nagrade so najboljši tekači prejeli za svoje dosežke, ostali prejemniki pa za delo v klubu. Vsak tekač pa je prejel tekaški nahrbtnik in nalepko. Papež jim je predstavil koledar tekem v gorskih tekih in Tekaškega pokala občine Kamnik v sezoni 2023. Seznanili so se tudi s finančnim poročilom za leto 2022 in smernicami za delo v 2023 (startnine, članarina, vadnina, kategorizacije, zdravniški pregledi, klubska oprema).
Tekači in ostali člani so pohvalili delovanje kluba, ki zelo skrbi za svoje člane. Dušan Papež jim je zadovoljen in ponosen čestital za minulo delo in zaželel uspešno sezono 2023.

Mira Papež

Več iz te kategorije: « Vabilo Pregled sezone 2022 »