×

Opozorilo

JUser: :_load: Ne morem naložiti uporabnika z id: 251

JUser: :_load: Ne morem naložiti uporabnika z id: 250

Najboljši likovni in literarni izdelki na temo Velike planine in gorskega teka

Znanih najboljših deset likovnih in literarnih izdelkov osnovnošolcev občin Kamnik in Komenda, sodelujočih v literarnem in likovnem natečaju Velika planina in gorski tek sodelovali

V skladu z literarnim in likovnim natečajem Velika planina in gorski tek, ki ga je razpisal Zavod za turizem, šport in kulturo Kamnik na pobudo Kluba gorskih tekačev Papež je komisija za likovne in literarne izdelke imela težko delo. V natečaju so sodelovali mentorji in učenci vseh osnovnih šol občin Kamnik in Komenda ter učenci zavoda Sožitje. Komisija v sestavi Marjan Novak, Robert Uranič in akademski slikar Alojz Brlec je 9. 5. 2017 izmed 187 prispelih likovnih izdelkov osnovnošolcev občin Kamnik – Komenda izbrala deset najboljših:

tabela

Posebno priznanje pa prejmejo učenci Zavoda Sožitje Kamnik, mentorja Francija Jelinčiča.

V skladu z literarnim in likovnim natečajem Velika planina in gorski tek, ki ga je razpisal Zavod za turizem, šport in kulturo Kamnik na pobudo Kluba gorskih tekačev Papež je komisija v sestavi Ivanka Učakar, Olga Drolc in Špela Zupan v dneh od 10. do 20. 5. 2017 izmed 25 prispelih literarnih izdelkov osnovnošolcev občin Kamnik – Komenda izbrala deset najboljših:

tabela 01

Posebno nagrado pa prejmeta učenki OŠ Stranje Liza Koncilja in Neža Mohar Gradišek za novinarski prispevek z naslovom: Intervju z Gregorjem Mlakarjem, magistrom živinoreje in gorskim tekačem, mentorice Mire Papež.

Ob koncu vas vljudno vabimo na prireditev, ki bo v četrtek, 1. junija 2017, ob 18. uri v telovadnici OŠ Stranje in ki jo organizira Klub gorskih tekačev Papež. Na prireditvi bodo razglasili najboljše v likovnem in literarnem natečaju, ki si jih boste lahko tudi ogledali. Prireditve se bodo udeležili tudi gosti slovenske in evropske atletike.