Natisni to stran

18. gorski tek na Grintovec

IAAFKlub gorskih tekačev Papež
24. julij, start ob 9. uri, razglasitev rezultatov ob 15. uri, Kamniška Bistrica
18. gorski tek na Grintovec

18. gorski tek na Grintovec je 4. tekma v Pokalu Slovenije v gorskih tekih, državno prvenstvo za otroške kategorije in 2. tekma za svetovni pokal. Ekstremni tek na 2558 m visoki Grintovec (višinska razlika 1959m, 9,8km) je večni izziv tekačem, organizatorju, navijačem in pohodnikom. Preko 300 tekačev (14 kategorij) teče na različno dolgih progah, start je na Piknik centru pri Jurju, za člane/članice in mladince/mladinke ob 9. uri. Nujne so predprijave preko spletne strani http://prijavim.se do 22.7. Štartnina za krajše proge je 5€, za daljšo 20€. Za varnost bodo skrbeli gorski reševalci, gasilci, redarji, zdravniška služba, civilna zaščita.
Vsak udeleženec prejme priznanje, spominsko darilo, bon za prehrano. Najhitrejši trije iz vsake kategorije prejmejo medalje in pokale ter bogate praktične nagrade. Bogate denarne nagrade čakajo tudi prvih 10 moških in 5 žensk absolutno v znesku 3750€.

Slovesna razglasitev rezultatov bo ob 15. uri na Piknik centru pri Jurju.

Več na spletni strani: http://kgtpapez.si
Vabljeni tekači, pohodniki, navijači, ljubitelji teka, obeta se izjemen športni dogodek z udeležbo najboljših tekačev sveta.

Dušan in Mira Papež 041 683 016